Kampanya Kapatıldı

Mağdur olan eşlerin haklarını alması davalarla sürünmemeleri için

Bu kampanya 93 destekçiye ulaştı

Bu kampanyayı başlatmamın sebebi 4 yıldır boşanmaya çalışıyorum eşim avkatlarımı satın alıp yalancı şahitleri getirip 24 yıllık birikintilerimizi başka kadınla yemeye çalıştı kadın sığınma evinde kaldığım sıralarda oradaki kadınları dinledim hepsinin sıkıntısı aynı idi adam aldattıktan sonra eşine daha çok sıkıntı yapıyor ki eşim cocuklarıda alıp hiçbirsey istemeden çeksin gitsin böylece kadınlar çocuklarını alıp evi terkedip kadın sığınma evlerine gidiyorlar .Kadın mahkemeye verip boşanmaya kalkınca mahkemelerde yalancı şahitler le ve durumuda iyi ise avkatları satın alarak kadını mağdur ediyor haklı iken haksız duruma düşüyor bütün annelerimizin ve ablalarımızın adına bu kampanyayı başlatıyorum. İmza ile mağdurlar sabahlara kadar ağlayan annelerin gözünün yaşı dinecek inşallah.

Bugün Şerife imzanı bekliyor!

Şerife Arslan bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Cumhurbaşkanlığına : Mağdur olan eşlerin haklarını alması davalarla sürünmemeleri için». Şerife ve imza atan diğer 92 kişiye katıl.