Kamu kurumlarında taşeron yemek hizmeti veren firma çalışanlarının kadroya alınması

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Kamu kurum ve kuruluşlarında yemek hizmeti veren firma çalışanlarının kadroya alınmasını istiyoruz. Çıkarılan taseron yasasındaki sartlarin ,işçilik maliyetinin %70 inin karsilanmadigi sebebiyle kadrodan yararlanamadık . Bizler de bu kurumlarda taşeron olarak yıllardır görev yapan bireyleriz ve bu yasadan bizlerin de faydalanması en doğal hakkımız olduğunu düşünmekteyiz .Sonucta kurumun yemek üretimini bizler yapmaktayız ve dışarıdan hiçbir şekilde destek alinmamaktadir. Yeri geldiğinde geç saatlere kadar calisip hiçbir artı ücret talep etmeden en iyi şekilde hizmet etmekteyiz .Kurumda kadroya geçen diger çaycı ,temizlikçi, güvenlik çalışanları kadar bizlerin de ayni haklarin tanınması gerektiğini dusunmekteyiz.

Bugün Kamu kurumu Taşeron çalışanı imzanı bekliyor!

Kamu kurumu Taşeron çalışanı bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Cumhurbaşkanlığına; Kamu kurumlarında çalışan taşeron yemek hizmeti veren firma çalışanlarının kadroya alınma talebi». Kamu kurumu Taşeron çalışanı ve imza atan diğer 5 kişiye katıl.