Yüksek faiz mağduriyeti kaldırılsın

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.
200 imzaya ulaşıldığında, bu kampanyanın öne çıkarılan kampanyalarda yer alma ihtimali artar.
Cumhurbaşkanlığı ve tarafına Aydoğan Arslantaş bu kampanyayı başlattı

Kriz döneminde yükselen faizlerden gerek konut gerek ihtiyaç olmak üzere insanlar yüksek faizlerle kredi kullanmak zorunda kaldılar şimdi cumhurbaşkanlığı girişimiyle faiz oranlarının düşürülmesi sonucu çok olumlu bir hareket olsada, indirim öncesi kredi kullananların yeni faiz oranıyla yapılandırmasına imkan tanınmıyor bende dahil bir çok kişi devletine güvenip yapılandırma umuduyla yüksek faizli kredi kullandı benden 2 ay sonra krediyi kullanan kişi aynı meblaya 190000 ôderken ondan iki ay önce kredi kullanan ben 290000 geri ödeme yapmam gerekiyor acilen devlet büyüklerinden ortadaki bu haksızlığı eşitsizliği kaldırmasını talep ediyoruz. Ve mevcut indirimli faiz oranları ile bizim borçlarımızıda devlet bankalarında yapılandırma fırsatı istiyoruz.  Kaldıki devlet bankası olan halk ve ziraatte kendinden kullanılan krediyi bile yapılandırmıyor. Bu hareketin sadece piyasaya yönelik olmadığını halkada nefes aldıracak bir girişim olduğunun kanıtlanmasını istiyoruz.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.