Toplu taşıma araçlarındadaki kalabalıktan ve taciz olaylarından kurtul!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.
Cumhurbaşkanlığı ve tarafına TBMM bu kampanyayı başlattı

Günlük hayatımız içerisinde, tüm toplu taşıma araçlarında yolculuk sırasında sözlü bakma dokunma temas ile gerçekleştirilen tacizlere çoğu kez kadınlar olarak maruz kalıyoruz. Ben 19 yaşında bir genç kızım ve çoğu kez bu olaylara şahit oluyorum. Çok büyük bir rahatsızlık hatta kendi adıma utanç duyuyorum. Bu tacizlere çoğu kişi tanık olmasına rağmen ne yazıkki bazı insanlarımız bilinçsiz davranıyor ve bir tepki göstermiyorlar. Bizde kadınlar olarak tekrar tekrar bu sorunları yaşamaya maruz kalıyoruz. Sorunun çözümünün ; toplu taşıma araçlarındaki insan sayısının en aza indirilmesi gerektiginin, herhangi (uyuşturucu bonzai hap vb) maddeler kullanan insanların toplu taşıma araçlarına alınmaması gerektiğini düşünüyorum. Bu şekilde hem rahat bir yolculuk hemde kadınlarımızın rahatsız olmadan yolculuk yapmalarını taciz olaylarıyla karşılaşmayacagımızı düşünüp yararlı olacagına inanıyorum.Sayın başkanımız Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere tüm yetkili kişilerden destek bekliyorum. Teşekkürlerimi iletiyorum

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.