0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Medeniyetler, geçmişinde yaşadıkları ve yaşadıklarını hatırladığı kadar hayatlarına yön verebilir vede medeniyet seviyesini yükseltebilir. Bizler büyük bir medeniyetin, zorla hakları elinden alınmış ve geçmişin izleri zihinlerinden adeta zorla kazınmış birer topluğu haline getirildik. Maalesef Atalarımıza hakaretler edildiği, aşağılandığı, hatta iftiralara maruz bırakıldığı halde, bu olanlara seyirci kalmaya mahkum edilmiş durumdayız. Halbuki halk nezdinde en aşağı derecede sayılacak bir işte çalışan bir şahısa dahi bu hakaretleri, aşağılamayı hatta iftirayı dahi kabullenemezken. Nasıl olurda İtibarları dünyada kabul görmüş asil ve adaletten taviz vermemek için çaba göstermiş olan Osmanlı Sultanlarına bunu uygun görelim.

Bugün Berk imzanı bekliyor!

Berk Mandacı bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Cumhurbaşkanlığı: Tarihimizin gurur kaynağı atalarımız,yani Osmanlı Sultanları için koruma kanunu çıkarılsın». Berk ve imza atan diğer 9 kişiye katıl.