0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

Bir çok Hastanede tedavi gören onkoloji hastaları için  hastanenin KEMOTERAPİ ÜNİTESİ oldukça KÜÇÜK ve YETERSİZ gelmektedir, aynı şekilde bir çok hastanenin, RADYASYON ONKOLOJİSİ  kliniğinin ve PET\MR  - PET\CT görüntüleme cihazının da olmaması nedeni ile; hasta ve hasta yakınlarının çevre illerde olan hastanelere sevki yapılmakta, bu durum bir kemoterapi alan hasta için çekilmez bir çile olmaktadır, gerek kalacak yer olmaması gerek günü birlik gelip, ertesi gün tekrar radyoterapi için geri gitmek, gerekse maddi olanaklardan ötürü  hasta ve hasta yakınlarını bir hayli yormakta ve zorlanmaktadır. Bu tür mağduriyetlerin ve sıkıntıların yaşanmaması adına tüm hastanelerde, hasta ve hasta yakınları olarak bu eksiklerin giderilmesini ve şartların iyileştirilmesini talep ediyoruz.

* Bizler, Tüm Hastanelerde ve Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma hastanesinde, KEMOTERAPİ   ÜNİTESİNİN GENİŞLETİLİP BÜYÜTÜLMESİNİ , RADYASYON ONKOLOJİSİ Kliniğinin AÇILMASINI ve PET\MR - PET\CT Görüntüleme sistemlerinin de bu hastanede olmasını istiyoruz.

Sizlerde bu kampanyayı imzalayıp kanser tedavisinin zorlaşan şartlarını duyurup  sesimize ve çözümüne ortak olabilirsiniz.

Bugün Gülhan imzanı bekliyor!

Gülhan Durmuş bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Cumhurbaşkanlığı: Tüm Hastanelerde ve Adıyaman Eğitim Araştırmada Radyasyon Onkolojisi Bölümü Açılsın». Gülhan ve imza atan diğer 177 kişiye katıl.