Sağlık Meslek Lisesi mezunları işçi değil sağlık memuru statüsünde yer almak istiyor.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.
Cumhurbaşkanlığı ve tarafına Sezer Keskin bu kampanyayı başlattı

Günümüz sağlık meslek liselerinden sağlık bakım teknisyeni, ebe yardımcısı veya hemşire yardımcısı olarak mezun olabilmeniz mümkündür. Avrupa Birliği'ne uyum çalışmalarında önemli bir aşamadır. Fakat ülkemizde hastanelerde çalışma sistemi oturtulamamıştır. Bizler hasta bakıcı, temizlikçi veya hademe değiliz. Bizler hayalleri olan sağlıkçıyız.

Ataması İşkurun sürekli işçi kadrosu açmasıyla gerçekleşiyor. Bizler işçi değil sağlıkçı veya memur statüsünde ÖSYM tarafından atanmak istiyoruz. Kpss'ye girdik dereceler ve yüksek puanlar aldık. Bunun bir artısı olmadı. Yüksek kadro sayısı, kaliteli mesleki ve teknik eğitim, görevde yükselme, unvan değişikliği, memurluk isteklerimizden birkaçı. 2023 hedefleri unutulmamalıdır. İş başvuruları yaparken sınav haftaları sabahladığım vakitler gözümün önünden geçiyor. İnanıyorum ki yalnız değilim. Özel sektör iş vermiyor. Aileye yük olmaktan bıktık. Türk gençliği olarak gelecek kaygısı duymaktan da sıkıldık. Çağa ayak uydurulmalı ve herkesi tatmin edebilecek kararlar alınmalı.

Tüm insanlık zor günlerden geçiyor. Birlik ve beraberliğimizi güçlendirmemiz lazım. Emeği geçecek herkese teşekkür ederim.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.