Erzurumda corona için karantina hastanesi istemiyoruz

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.
500 imzaya ulaşıldığında, bu kampanyanın öne çıkarılan kampanyalarda yer alma ihtimali artar.

Cumhurbaşkanlığı, sağlık bakanlığı, erzurum il sağlık müdürlüğü, erzurum valiliği tarafına Yasemin Simsek bu kampanyayı başlattı

Erzurumda henüz yapımı bile tam tamamlanmamış olan şehir hastanesinin corona virüsü kapmış olabilecek kişilerin getirilmesi için karantina hastanesi yapılmasını erzurum halkı olarak istemiyoruz. Türkiye de birçok tam teşekküllü hastane varken yapımı tamamlanmayan, malzeme eksiği olan ve şehrin merkezinde olan bu hastanenin karantina hastanesi yapılmasını doğru bulmuyoruz. Bile bile Erzurum a bu virüs sokulmasın, hastane çalışanlarının ve Erzurum halkının hayatı tehlikeye atılmasın!!!  Erzurum da bir kişide bile bu hastalık çıkarsa ve sonucu ölüm olursa Erzurum a ne üniversite öğrencisi ne memur kesim ne de turist gelmeyecektir. Özellikle kış turizmi olumsuz etkilenecek gelen turistler de biran önce şehri terk edecektir. Çözüm için Erzurum merkezindeki hastane değil sınıra yakım yerlerdeki hastaneler kullanılmalı, gerekirse sınırda yeni karantina hastanesi yapılmalıdır. İlgililerden Erzurum u kaderine terk etmemelerini, Erzurum halkını tehlikeye atmamalarını istiyoruz.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.