0 kişi imzaladı. Hedefimiz 2.500.

Kardeşimin adı Elif, 10 yaşında. Bir kaç sene önce düşme sonucu doktora gitmemizle beyninde doğuştan olan tümor teşhisi konuldu. Doktorların bile çok nadir gördüğü ve durumun ciddiyeti malesef, ameliyat gerektiriyor.
Tip dilinde anevrizma beyninde yumaklar var 1 sene icerisinde balonlasmalar olusmus tedavi edilemez ise 2 sene ömrü kaldığı teşhisi konuldu. Kısmı olarak sol tarafı felçli Kardeşime el uzatalim.Bir umut ��. Kardeşim için bir kampanya başlatmak istiyorum. Bu ayin yirmibesinde ameliyatı gerçekleşecek Ankara koru hastanesi Saruhan Çekirge hocamız ile ve bu ameliyat biraz masraflı ayrıca babam da kanser tedavisi görüyor sizden ricam desteğiniz olursa çok seviniriz

Bugün Sevim Ayça imzanı bekliyor!

Sevim Ayça Candemir bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Cumhurbaşkanlığı sağlık bakanlığı Başbakanlık : 10 yaşındaki kızımızın anevrizma beyin baloncuk tedavisi olup hayata tutulabilmesi için». Sevim Ayça ve imza atan diğer 2.289 kişiye katıl.