Geri ödemeli kyk kredi senemiz uzadiginda kesilmesin

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Merhaba Ben üniversite öğrencilerin yaşadığı bir soruna ve de benim ilerde yaşayacağım soruna çözüm getirilmesini istiyorum .KYK'nın bizlere vermiş olduğu Kredi nin süresi normal öğrenim süresi olmakla birlikte öğrenim süresi dışında dönem uzattığımızda kredilerimiz kesiliyor. Bu durumda mağdur oluyoruz. İşe girip çalışmak zorunda kalıyoruz Kredinin eksikliğini gidermek için bu sefer tekrar dersler aksıyor tekrar uzuyor ve kısır döngü başlıyor. Asgari ücretle çocuk okutmaya çalışan emek veren aileler bu kesinti dolayısıyla bizzat mağdur oluyor. Biz bu Kredileri Burs olarak hibe almadığımzdan geri ödeyeceğiz. Peki neden okul bitene kadar uzatma hakkı verilmiyor? Devletin buna ayıracak bütçesi yok mu? Lütfen bu konuda herkes mağdur ve bu mağduriyetimizin giderilmesini istiyoruz.

Bugün Nazmiye imzanı bekliyor!

Nazmiye Eyi bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Cumhurbaşkanlığı Recep Tayyip Erdoğan Başbakanlık BİNALİ YILDIRIM: Geri ödemeli kyk kredi senemiz uzadiginda kesilmesin». Nazmiye ve imza atan diğer 407 kişiye katıl.