Pitbullar kontrollü bir şekilde yasal olsun

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Merhabalar bende bir pitbull sahibiyim bir oğlum var adı pusat 1.5 yaşında çok tatlı çok şeker bir can. Bundan bir hafta önce mahallemizde kişisel problem yaşadığımız insanlar tarafından oğlumuz siyaket edildi ve şimdi zabıta polis ve tarım il müdürlüğü tarafından gelen veteriner hekimler tarafından alınmak isteniyor. Bayrama kadar süre verilmiş çip takılması için ama ben biliyorum ki çip takılsa bile yine her hangi bir şikayette yine gelecekler ve oğlumu almak isteyecekler. Ben bunun kanunen  degistirilmesini istiyorum. Belediye yada müdürlükler tarafından takibi yapılarak biz yine bu canlara bakabilelim yine besleyelim kendi ülkemizin sembolü olarak bilinen Sivas kangalı da fazlasıyla saldırganlığı ile bilenen bir türdür Sivas kangalı gibi pitbull larda artık yasal olsun. Ben oğlumu hiç bir zaman dövüştürmedim hiç bir zaman acı çekeceği bir şeye maruz bırakmadım el bebek gül bebek yetişti ve benim gibi hatta benden daha iyi bakan insanlar var canlarına biz evlat olarak görüyoruz çünkü yasal olsun dövüşlerin de önüne geçilmiş olur. Mesela 3 yada 6 ayda bir kontrole gelsin belediye yada bizler götürelim çipi olsun canlarımızın her hangi bir insana bir hayvana zarar verdiğinde ve biz buna göz yumdugumuzda alınsın evlatlarimiz eve giren hırsızlar yada bize taciz girişiminde bulunanlar buna dahil değiller çünkü alan koruma yapıyorlar sonuçta yabancıyı sokmazlar evin içine kolay kolay yani bizim istediğimiz tek şey bizim canlarımız bizden alinmasin yasal olarak bakabilelim onlara

Bugün zülal imzanı bekliyor!

zülal uçar bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Cumhurbaşkanlığı: Pitbullar kontrollü bir şekilde yasal olsun». zülal ve imza atan diğer 6 kişiye katıl.