Paramediklere iş imkanı

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Yapılan son değişiklik ile birlikte ilk ve acil yardım (paramedik) önlisans diplomasına sahip sağlık çalışanlarının hastane servislerinde , yoğun bakımlarında çalışmaları yasaklanmış ve iş imkanları kısıtlanmıştır. 14 yıllık eğitim alıp diploma sahibi olan binlerce genç yapılan bu son değişiklik nedeniyle iş bulamamakta. Paramediklerinde sağlık çalışanı olup hastane servislerinde ve yoğunbakım gibi ünitelerinde çalışabilecek yeterli bilgi ve beceriye sahip olduğu unutulmamalı ve iş imkanları kısıtlanmamalıdır. Paramediklerin tekrar servislerde ve ünitelerde çalışabilmesi ve iş imkanı sağlanabilmesi için bu imza kampanyasını başlatıyorum. Gereken ilgi ve hassasiyetin gösterilip , mağduriyetimizin giderilmisini temenni ediyor ve sizlerden desteklerinizi bekliyorum

Bugün Dilhat imzanı bekliyor!

Dilhat Karaaslan bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Cumhurbaşkanlığı: Paramediklere iş imkanı». Dilhat ve imza atan diğer 25 kişiye katıl.