Mehmetçiklerimizin hemen yurda dönmesini istiyoruz.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.
Milli Savunma Bakanlığı tarafına AYSIN TURPOGLU bu kampanyayı başlattı

Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri Sayın Antonio Guterres, Dünya'nın ortak bir düşmanla, COVID-19 ile savaşmak zorunda olduğunu, bu nedenle Dünya'nın dört bir köşesinde sürdürülen savaşların derhal durdurulması ve insanlık aleminin tüm kaynaklarının bu pandemi ile savaş için kullanması gerektiğini söyleyerek bir ateşkes çağrısında bulunmuştur (Avaaz.org, 23 Mart 2020, 09:23).

Türkiye Cumhuriyeti olarak, Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri Sayın Guterres'in bu hayati önemi olan "ateşkes" çağrısına hemen uymalıyız.

Evlatlarımızın yaşamı cephelerde, şimdi iki kat daha fazla tehlike altında; onların yaşamı daha fazla tehlikeye atılamaz, atılmamalıdır. Bu nedenle, biz bu ülkenin yurttaşları olarak, şu an ülkemiz dışında olan TSK üyesi tüm evlatlarımızın "Mehmetçiklerimizin" hemen, şimdi, derhal yurda geri dönmesini istiyoruz.

Bunun yanında, COVID-19 ile mücadele edebilmek için bağış toplamak zorunda kalan bir ülkenin son derecede kıt ve değerli kaynakları büyük bir dikkatle harcanmak zorundadır.

Bu büyük virüs salgını ile savaşımda, tüm kamu kurum ve kuruluşlarıyla birlikte Türk Silahlı Kuvvetleri'ne de büyük bir görev düşmektedir. TSK'nın yurt dışında kullandığı  kaynaklar, yurt içinde bu pandemi ile yapılan savaş için kullanılmalıdır.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.