Kampanya Kapatıldı

Kudüs'te Ezanlar Susmasın

Bu kampanya 21 destekçiye ulaştı

Ezan Peygamber Efendimizin (s.a.v)'den bugüne kadar Yüce Rabbimizin huzuruna çağıran en güzel davetçi ve müminlerin vazgeçilmezidir. Ezanın dünyanın herhangi bir yerinde yasaklanması söz konusu dahi olamaz. Son zamanlarda İsrailin hazırlamış olduğu bir yasa tasarısı Ezanın özgürce okunmasını engellemeye ve Müslümanların dinlerini yaşamasını kısıtlamaya yönelik olup bu durum sadece Filistin'i değil tüm İslam Alemini yakından ilgilendirmektedir. Bir Müslüman olarak üzerime düşeni yapmak ve Filistinli kardeşlerime destek olmak amacıyla bu kampanyayı düzenliyorum. Devlet yöneticileri ve ilgili makamlarında Ezanın​ yasaklanmaması için gereken desteği vermelerini istiyorum.

Unutulmamalıdır ki, Ezan sadece Filistin değildir, Türkiye'dir, Yemen'dir,Mekke'dir.Yani Tüm İslam Aleminin en değerli mirasıdır. Onun korunması İslam'ın korunmasıdır.

Bugün Ebru imzanı bekliyor!

Ebru Selicioğlu bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Cumhurbaşkanlığı: Kudüs'te Ezanlar Susmasın». Ebru ve imza atan diğer 20 kişiye katıl.