Kampanya Kapatıldı

Kocaeli Başiskele Karşıyaka İlk Öğretim Okulunun yıkılması ve yerine yeni binanın inşası

Bu kampanya 43 destekçiye ulaştı

Merhabalar, ilime, bilime değer veren herkesi saygı ve hürmetlerimle selamlıyorum. Bu vesile ile Kocaeli ilimizin Başiskele ilçesinde var olan bir sıkıntıyı dilim döndüğünce aktarmaya çalışacağım. Kocaeli'nin Başiskele ilçesine bağlı, Barbaros Karşıyaka İlk Öğretim Okulu, yıllara meydan okuyan, çok eski ve viran haldedir ve bu binada ilime, bilime, eğitime ilk kez başlayacak çocuklarımız derslere girmektedirler. Ellerinizden öper, benim oğlum ve daha nice oğul-kızlarımız da dahil burada eğitime yeni başladılar ve bu durum sıkıntılı olarak her sene devam ediyor. Miladını tamamlamış bu okul; hijyenik açıdan, sağlıklı bir ortama sahip olmaması, eğitim materyallerinin yetersiz ve eksik olması, hatta velilerin katkıları ile bir şekilde ilerlemektedir, ayrıca sosyal olanaklar, sportif aktiviteler, ihtiyaçları için tuvaletler, kantin, güvenlik vb. kısacası eğitim ortamı adına olması gereken doğru ne varsa, tam aksini yaşayan ve yaşatan bir durumdadır. Bu konuyu her defasında dile getirdiğimizde, okulun yıkılacağını ve projesinin hazırlanacağını söyleyen yetkililer olsa da halen bir ilerleme kaydedilememiştir. Bu kötü ahval içinde, toplumda sosyal sorumluluk nedir iyi bilen bir baba ve Türk toplumunun her bir neslinin en iyi ortamlarda eğitim alma hakkı olduğunu düşünen bir vatandaş olarak, sizlerden bu konuda kampanyaya imzanızı atarak okulun yıkılarak, yerine daha iyi eğitim imkanları veren bir okulun inşası adına ivedili yardım etmenizi diliyorum. Bu durum ülkemizin her bölgesinde olabilir. Herkes özel okullara verecek durumda ve imkanlarda olamayabilir, olmak zorunda da değil. Özel okullardaki iyi imkanlar kadar, devletimizin okullarının da en iyi şartlarda olduğunu düşünüyorum, düşünmek istiyorum. Ama durum bizim bölgede maalesef içler acısı. Ne olur çocuklarımız için, geleceğimiz için sesimizi duyun, duyurun, bu çocuklar Türkiye'nin geleceği, umudu olan çocuklarımız. Ben tekil halimle, başkalarının evlatları adına da adım atıyorum. Duam odur ki, Rabbim tüm yavrularımıza zihin açıklığı versin, ilim, irfan nasip eylesin. Selamlarımla.

Bugün Ali İhsan imzanı bekliyor!

Ali İhsan Değirmenci bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Cumhurbaşkanlığı: Kocaeli Başiskele Karşıyaka İlk Öğretim Okulunun yıkılması ve yeni binasının inşası». Ali İhsan ve imza atan diğer 42 kişiye katıl.