KANSER tedavisinde Immuneterapi İlaçları SGK Kapsamına Alısın

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Kanser çağımızın vebası ve sevdiklemizi bizden amansızca alıp götürüyor. Bugüne kadar Kansere karşı tek etkili silahlarımız Kemoterapi ve Radyoterapi idi. Ancak Ademoğlunun bitmek tükenmek bilmez araştırma tutkusu sonucu artık bu illete karşı ÇOK ETKİLİ bir silahımız daha var. Bunun adı IMMUNETERAPİ. IMMUNETERAPİ Yöntemi Kyto Üniversitesinden Japon Bilim Adamı ve Doktor Tasuku Honjo tarafından icad edilmiş ve 2018 yılında NOBEL TIP Ödülünü kazanmayı haketmiş yepyeni bir Kanser Tedavi yöntemidir. Deri Kanserinden, Pankreasa, Pankreastan Akciğer Kanserine kadar MUCİVEZİ sonuçları vardır.

Ancak maalesef TIP dünyasının bu çığır açan yeni yönteminin ilaçları şu anda AŞIRI pahalıdır ve ülkemizde henüz SGK tarafından tam olarak karşılanmamaktadır. Maddi gücü yetersiz Kanser hastaları çaresizce ölümü beklemekteler. Bu tarifsiz acıya son örnek NESLİCAN TAY kardeşimiz! Şayet NESLİCAN kardeşimiz IMMUNETERAPİ tedavisini alabilseydi bugün o gülen yüzüyle belki de aramızda olabilirdi. Yeni NESLİCAN'lar henüz hayatlarının baharında, daha Anneliği bile tadamadan ölmesinler. BÜYÜK DEVLETİMİZ bu amansız hastalıkla savaşan vatandaşlarına şevkat elini uzatsın, onları çaresiz koymasın! Saygılarımla