İşimizi Geri İSTİYORUZ!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

Kamu Oyundan İstirhamımız.

Diyarbakır Büyük şehir Belediyesi Bünyesindeki DİSKİ Genel Müdürlüğünde Mayıs 2017 de İş Başvurularında Bulunduk. Bu Başvurular Neticesinde 3 Aylık Güvenlik Soruşturmaları ve Mülakat Sonu işe Alındık. 09/11/2017 Tarihinde Saat 17:00'da Diski Genel Müdürlüğü Binasına Asılan Diyarbakır Büyük şehir Belediyesi Başkanlığı MED A.Ş. Tarafından İşten Çıkarılanlar Listesi ile Karşılaştık. Bu Listede Sayısı 99 Kişi Olan Engelliler ve Bayanlar'da Bulunmaktaydı. Bu 99 Kişinin İçerisinde 1600 Km. Mesafe Öteden Gelenlerden Tutunda Dükkanını Kapatıp İş Başı Yapanlar. Çalıştığı Yeri Bırakıp Buraya Geçenler Vardı. Her Çalışan Bireyin Eşi ve Çocukları Oldugu Göz Önünde Bulundurulursa Sayının Boyutunun Ciddi Rakamlara Ulaşacağı Aşikardır. Bu Sebepsiz Mağduriyetimizin Bugün Bile Sebebini Bilmemekteyiz. Tarafımıza Hiçbir Gerekçe Sunulmamıştır. Bu Vahim Olayın ivedi Bir Şekilde Çözülmesini Kamu Oyunun ve Cumhurbaşkanımızın Desteği ile işe Geri Alınmamızı Arz Ederiz.

Durumun Ehemmiyetinin Farkına Varacağınızdan Eminiz. Desteklerinizi Bekliyoruz.

Bugün Ahmet imzanı bekliyor!

Ahmet TANRIKULU bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Cumhurbaşkanlığı: İşimizi Geri İSTİYORUZ!». Ahmet ve imza atan diğer 192 kişiye katıl.