Halifelik olmadan İslamda birlik olamaz....

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

Selamun aleyküm değerli din kardeşlerim. Semavi olsun veya olmasın şu anda var olan bütün dinlerin bağdaştırıcı birleştirici bir güce sahip tek bir merkeze bağlı olduğu hepimizce aşikardır. Papalık, sinagok, şamnlık vs. Bütün dinlerin bir lideri varken bizim bir halifelik makamımızın olmaması sizcede ilginç değil mi? Eğer birleştirici bir dini lider yoksa o dine mensup milletleri kolayca ayrıştırmak mümkündür. Şu anda Ortadoğuda olduğu gibi... İslam beldelerinde akan kanları durdurmanın, yaşanan zulmü bitirmenin yegane çözümünün rafa kaldırılmış olan Halifelik makamının tekrardan canlandırılmasının şart olduğunu düşünüyorum. Devlet yönetimini varsın başkanlar cumhurbaşkanları millet vekilleri yapsın. Halifelik padişahlık değildir. İslamda birliği sağlayacak bir dini liderlik makamıdır. HALİFELİK MAKAMI EN SON OSMANLIDAYDI, KUTSAL EMANETLER İSTANBULDA.... Hep beraber İslamda uyanışa beraberliğe var mısınız?

Bugün Seçkin imzanı bekliyor!

Seçkin Çavuşoğlu bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Cumhurbaşkanlığı: Halifelik olmadan İslamda birlik olamaz....». Seçkin ve imza atan diğer 99 kişiye katıl.