HAİN PKK'LILAR VATANDAŞLIKTAN ÇIKARILSIN

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Türkiye Cumhuriyetinin varlığına ve bütünlüğüne karşı en büyük tehdit unsuru oluşturan pkk terör örgütü mensupları ve bunlara yardım ve yataklık yapan tüm pkk sempatizanları, ülkemizin on yıllar boyunca tarifi imkansız maddi ve manevi acılar yaşamasına sebep olmuşlardır. Bu terör örgütü yandaşlarının eylemleri on binlerce vatandaşımızın ölümüne, yaralanmasına, maddi kayıplar yaşamasına neden olmuş ve tarifi imkansız acılarla karşı karşıya bırakmıştır. Dahası, milli gelirimizin büyük bir kısmını bu hainler yüzünden milli savunmaya ayırmak zorunda kaldığımız için, ülkemizin ekonomik gelişimi de son derece olumsuz bir şekilde etkilenmektedir. İşin en üzücü yanı ise, bu terör sevicilerinin bizlerden alınan vergilerle hapishanelerde sağlık, gıda gibi hizmetlerinin karşılanmasıdır. Uzun lafın kısası, bu gibi insanların gerek aramızda dolaşmaları, gerek bazı kimlik ve ünvanların gücüne güvenerek Türkiye Cumhuriyetinin birlik ve beraberliğini zedeleyici söylemlerde bulunmaları kanımıza dokunmaktadır ve bu yüzden bu insanların ülkemizin vatandaşlarına sağladığı hizmet ve imkanlardan faydalanma haklarının olmadığına inanıyor ve bundan dolayı da vatandaşlıktan çıkarılmalarını talep ediyoruz.

Bugün Tuncer imzanı bekliyor!

Tuncer CAN bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Cumhurbaşkanlığı: HAİN PKK'LILAR VATANDAŞLIKTAN ÇIKARILSIN». Tuncer ve imza atan diğer 21 kişiye katıl.