DUYARSIZ KALMAYIN!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

Hayvanlar istismar ediliyor. Kolları, bacakları, kuyrukları gibi yerleri kesilerek işkence ediliyor. Duyarsız kalmayın lütfen. Arkamızı döndüğümüzde bir hayvanın yakıldığını başından aşağı kaynar su döküldüğünü görmeyelim buna da duyarsız kalmayalım. Kendilerini savunabilecek kadar güçlü değiller. Bir hayvan daha tüfek vb. şeylerle vurulmasın artık. Herkes duyarlı değil bu dünya da. Onlar kendilerini savunamıyorlar bari biz biraz vicdanlı olup elimizden geleni yapalım rica ediyorum. 2004 yılında TBMM tarafından kabul edilen 5199 sayılı Hayvanları Koruma Kanunu'nun Kabahatler Kanunu kapsamında olmasından dolayı hayvana şiddet ve istismarın karşılığının sadece idari para cezası olması yetersiz bu bir kabahat değil vicdansızlık istismardır gerekli cezayı almalılardır. Öfkeleriniz yüzünden hayvanlara zarar veremezsiniz! Gereğinin yapılmasını arz ederiz.

Bugün Simay imzanı bekliyor!

Simay Öztepe bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Cumhurbaşkanlığı: DUYARSIZ KALMAYIN!». Simay ve imza atan diğer 812 kişiye katıl.