Düğünlerle İlgili Açıklama Bekliyoruz

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.
200 imzaya ulaşıldığında, bu kampanyanın öne çıkarılan kampanyalarda yer alma ihtimali artar.
Cumhurbaşkanlığı ve tarafına Düğünü Belirsiz Gelin bu kampanyayı başlattı

Tüm dünya üzerinde üzücü sonuçlara neden olan malumunuz pandemi covid-19 sonucunda düğünlerimiz yapılamamabilmekte. Gerçekten yapılmaması gerekiyorsa tabiki yapılmamalı, her şeyden öncesi sağlık. Fakat şöyle belirsiz bir durum var ki; ben ve nişanlım gibi yüzbinlerce çiftin düğün tarihleri çok sınır tarihler (Bizimki temmuz ayı). Sınır tarih olarak nitelendirmemizin sebebi girmiş olmakta bulunduğumuz normalleşme süreci. Düğünlerimizi ertelemeyi düşündüğümüzde organizasyon mekanlarımız yapılabilir bir tarih olduğunu ve beklememiz gerektiğini belirtiyor. Fakat bizler resmi açıklamalardan başka kaynaklara güvenemiyoruz. Ne ev tutabiliyoruz ne eşya alabiliyoruz bu belirsizlikte. “Nikahtan evlensinler ne olcak, zaten çoğu yapılan şey gereksiz” demek bu sürecin içinde olmayanlara kolay geliyor. Bir dünya yapılmış hazırlıklar var. İnsanların yeni hayatlarına nasıl merasimlerle geçeceği de kendi tercihleri.Bizlerin tek ümidi yakın zamanda “kesinlikle yapılamaz” ya da “şu şekilde yapılabilir” diye resmi açıklamalar duymak. Bir çoğumuz belki pandemi yüzünden sorunlar yaşamazken psikolojikmen nasıl sağlık sorunlarıyla karşı karşıyayız tahmin bile edemezsiniz. Tek ricamız resmi bir açıklama. Lütfen bize bunu çok görmeyin..

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.