Dolandırıcı Coinspacenin Kurucusu, Yöneticileri ve Tepe Liderleri Tutuklansın

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Coinspace unvanlı şirket, ülkemizde binlerce vatandaşı dolandırmıştır. Kairos, Nilfa, Ankaway, GetMyads gibi isimlerle binlerce vatandaşın binlerce lirasını dolandıranlar, cezalandırılmadığı için Coinspace ile dolandırıcılığa devam ettiler. Coinspace adıyla binlerce insanı dolandıranlar, hiçbir şey olmamış gibi yaşamlarına devam etmektedirler. Kendilerini "network marketing lideri" olarak tanıtan bu şahıslar, naylon projeleri Türkiye'ye getirip işi de yasal kılıfına uydurarak binlerce insanın kanını emmiştir. Bu dolandırıcı firmalara yardım yataklık eden "lider" tanımlı nitelikli dolandırıcılar cezalandırılmadığı için mağduriyet, her geçen gün farklı isimlerle artmaktadır. Coinspace firmasını Türkiye'de kuran ve bu naylon projeyi yayan "lider" tanımlı nitelikli dolandırıcıların tutuklanması; bunların banka hesaplarına ve diğer mal varlıklarına el konulup mağdurların mağduriyetleri doğrultusunda dağıtılması, artan paranın da Çocuk Esirgeme Kurumuna bağışlanması için sen de bir imza ver.

Bugün Cemalettin imzanı bekliyor!

Cemalettin Çınar bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Cumhurbaşkanlığı: cumhurbaskanligi@tccb.gov.tr: Dolandırıcı Coinspacenin Kurucusu, Yöneticileri ve Tepe Liderleri Tutuklansın». Cemalettin ve imza atan diğer 322 kişiye katıl.