Bu dünya bize emanet. Avustralya sönsün! Doğa kan ağlamasın, artık kimse ölmesin.!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.
200 imzaya ulaşıldığında, bu kampanyanın öne çıkarılan kampanyalarda yer alma ihtimali artar.
Cumhurbaşkanlığı ve tarafına Rana Göbel bu kampanyayı başlattı

Merhabalar herkese. Ben doğayı ve hayvanları çok seven biriyim. Şuanda da sevdiklerim için sizin karşınızdayım. Çünkü daha fazla hayvanın ölmesine ve doğanın yok oluşuna tahammülüm kalmamış durumda. Onlar çaresizler. Onlar sessizler. Onlar ürkekler. Onlarda birer anne ve baba. Etrafları yangın ile çevrili ve korkuyorlar. Belki kendilerinden çok çocukları için korkuyorlar. Nefes alanları yok. Gidecek alanları yok. Onların bizden başka çareleri yok.

Bizim onlardan korktuğumuz kadar onlarda bizden korkuyorlar. Bizim çocuklarımız için telaşlandığımız kadar onlarda çocukları için telaşlanıyorlar. Bizim nefes almayı istediğimiz kadar onlarda nefes almayı istiyorlar. Ve emin olun bizden de çok hakediyorlar bunu. Çünkü onlar bir şekilde döngünün parçası. Ama biz! Biz döngüyü parçalayan tarafız. Biz tüketen, yokeden, tahrip eden, yozlaştıran, kirleten, çürüten ve yavaşça, elimizden gelen her şey ile hayatımızı mahveden tarafız. Bir tek kendimizide değil etrafı, doğayı ve hayvanları da telef etmekteyiz. Oysa onlara çok şey borçluyuz.

Bir kişi adım atmadan hiçbir şey değişmeyeceği gibi. Bir kişinin başlangıcıylada çok şey gerçekleşmez. Benim gibi doğa aşığı, hayvan aşığı, sevgi aşığı insanlara sesleniyorum. Birlik olmak için en iyi an, şuan değil mi? Dil, din, ırk, cins, tür, renk farketmez. Hepimiz şuanda yaşıyoruz. Hepimiz tek bir yerden geliyoruz. Tutalım ellerimizi, dünyayı kaplayan kocaman bir daire olana kadar. Tutalım çünkü onların bize ihtiyacı var, bizim de onlara olduğu kadar!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.