0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Uber taşımacılığı, ülkemizde kullanılmaya başladıgından bu yana vatandaşımız;

• GÜVENLİ HİZMET

Gecenin kaçı olursa olsun, aile bireylerimizi endişe duymadan , konforlu bir şekilde, bir yerden aldırabiliyoruz veya gönderebiliyoruz .Hizmet anlayışına sahip, denetimden geçmiş, puanlanabilir bir sürücüyle, güzergahı  takip ederek, ne kadar ödeyeceğimizi bilerek, ,dolandırılmadan ,dolaştırılmadan, sahte para üstü verilmeden ,güler yüzlü sürücülerle , temiz ve konforlu yolculuk hizmeti aldık.. Bir sıkıntı olduğunda karşımızda müşteri memnuniyetini ön planda tutan bir muhattap bulduk. Tüm dünyada güvenilirliği ile bilinen bir şirketin yasaklanması kabul edilemez.

• KONFORLU HİZMET

Ailemizle max 9 kişi seyahat edebilme imkanı bulduk.Yazın En sıcak günlerinde araçlarda çalışır klimalarla seyahat edebildik.

• SAYGILI HİZMET

Hizmet anlayışına idrakinde sürücülerle huzurlu yolculuk imkanı bulduk.

• GÜLER YÜZLÜ HİZMET

Taşımacılık hizmeti yapmaktan memnun sürücüler tarafından güleryüzle karşılandık.ve trafik te olsa, kısa mesafede olsa güleryüzle seyahat edebilme imkanı bulduk.

Bugün Mehmet imzanı bekliyor!

Mehmet Ali Yıldırım bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Cumhurbaşkanlığı , Başbakanlık, Ulaştırma bakanlığı : UBER (Ulkemde güvenli, konforlu, dürüst şöförle kaliteli ulaşım hizmeti almak) istiyorum.». Mehmet ve imza atan diğer 50 kişiye katıl.