İlkokulda el yazısından düz yazıya geçilmeli

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Birçok pisikolog, pedegog ve eğitim uzmanlarının ortak çalışmaları sonucu yapmış oldukları değerlendirmelerde çocukların el kaslarının uygun olmadığından dolayı özellikle 1. sınıf öğrencilerinin ve ailelerinin bu sorunla ilgili çocuğun gelişiminde çile çektiği ve zarar gördüğü bilinmektedir .Sırf bu yüzden çocuklara DİKKAT EKSİKLİĞİ tanısı konup ilaç kullanmak zorunda kalınılıyor .Günlük hayatta ve yaşantıları boyunca hiç bir yerde kullanılmayan bu yazı şekli gereksiz olarak minik yavrulara diretilerek öğretilmeye zorlanıyor . Eğitim hayatlarının daha ilk günlerinde okulu sevdirmek, eğitimin anlamını önemini benimsetmek  el yazısının diretmeli şart koşulmasından dolayı imkansızlaşarak çocuklarda BAŞARAMIYORUM , COK ZOR , BEN YAPAMIYORUM algısı ile pisikolojik sorunlara yol açıyor ve bu çocukların okula eğitime adapte olmalarını sevmelerini  engelliyor .sizlerde çocuklarınızın gelişimini ve yükse menfaatlerini düşünüyorsanız EL YAZISININ EL YAZISININ İLKOKULLARDA DİRETMELİ OLARAK UYGULANMASININ SON BULMASI VE DÜZ YAZIYA GEÇİLMESİ İÇİN KAMPANYAYA KATILIRSINIZ ..çocukları gelecek çocuklar umut çocuklar yarındır

Bugün muhıttın imzanı bekliyor!

muhıttın cagın bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Cumhurbaşkanlığı .başbakanlık. milli eğitim bakanlığı : İlkokulda el yazısından düz yazıya geçilmeli». muhıttın ve imza atan diğer 20 kişiye katıl.