AYASOFYA AÇILSIN

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

Kıssasa kısas

Madem mi kudüs suanlik onların

Ayasofya açılsın..

Kudüs'ün acısını yüreğinde hisseden ve Kudüs'ün varolma mücadelesine ve haklı davasına sahip çıkmak isteyen kıymetli dostlar !
Kutsal şehir ve İslam aleminde din ve medeniyet tarihi açısından çok önemli bir yere sahip olan Kudüs ile ilgili ABD tarafından yapılan açıklama ve bu açıklamanın arkasındaki kötü emeli dün akşam itibariyle üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız.
Bilindiği üzere Kudüs ve üzerinde bulunduğu coğrafya birçok peygamberin yaşayıp peygamberlik ve tebliğ vazifesini ifa ettiği ve birçok İslam medeniyetinin de beşiği sayılabilecek önemli bir konum ve statüye sahiptir. Bu şehir, birçok hükümdar ve devletin sahip olmak istediği, değişik stratejiler ve politikalar üreterek yönetim hakkını elinde tutmak istediği ve hatta bu uğurda öldüğü veya şehir olduğu kutsal bir şehirdir.
İslam dininin müjdeleyicisi ve bayraktarı olan Hz İbrahim, Hz İsmail , Hz İshak, Hz Yakup ve Hz Yusuf gibi önemli peygamberlerin doğduğu ve yaşadığı yer olan Kudüs elbette ki müslümanlarındır ve öyle de kalacaktır. Selahaddin Eyyubiden Abdülhamit Han,a kadar birçok İslam hükümdarı Kudüs ve Mescid-i Aksaya sahip çıkmış ve Filistin'in bir karış toprağını bile kaybetmek istememiştir. Ancak bilindiği üzer bu bölgede uzun yıllardan beri kötü Emelleri olan Haçlı ve Siyonist zihniyet bugün de bu kirli emellerini hayata geçirmek istemektedir. Müslümanların ikinci mescidi ve ilk kıblesi olan Mescid-i Aksa'yı yıkıp yerine Siyon mabedini inşa etmek istemektedirler. Hristiyan ve yahudilerin içinde yer alan bu marjinal grup Haçlı ve Siyonist zihniyete sahiptir. Bu zihniyete sahip kişi ya da gruplar asla bu kötü emellerine ulaşamayacaktır. Çünkü biz biliyoruz ki Hak karşısında Batıl hiçbir zaman galip gelmedi gelmeyecektir.
ABD tarafından alınan bu karar yok hükmündedir. Bu karar sadece terör örgütlerinin ve şer odaklarının ekmeğine yağ sürecektir. ABD Kudüs'ün Birleşmiş Milletler kararıyla da defaatle teyit edilmiş hukuki statüsünü değiştirecek bu ve benzeri adımlardan uzak durmalıdır. Zira bu heves ve şeytani arzu belki de birçok insanın ölümüne ve bölgede tekrar kan akmasına sebep olacaktır. ABD nin bu tavrı müslüman, hristiyan ve yahudilerin kutsal kabul ettikleri Kudüs te birlikte yaşama idealine vurulmuş bir darbedir.
Buradan ülkemizdeki ve dünyadaki müslümanlara sesleniyoruz!
Kudüs Selahaddin'in rüyası, Kanuni'nin mirası ve Abdülhamid'in davasıdır. Bu mirasa ve davaya sahip çıkmanın zamanı çoktan geldi ve geçmektedir. Bu ümmet artık ayağındaki prangalardan kurtulmalı ve müslümanların ilk kıblegahı olan Kudüs'ün özgürleşmesi için mücadele etmelidir. 1948 yılından beri "Büyük İsrail Projesi" adı altında adım adım Filistin'i işgal eden İsrail terör devleti ve siyonist güçler bu amaç doğrultusunda hiç durmadan faaliyet gösterirken biz müslüman alemi neden hala uykudayız ve neden hala İttihad-ı İslamı oluşturamadık? Senelerdir ümmet ve kardeş olma bilincini neden başaramadık? Bu soruyu kendimize sormalı ve cevap aramalıyız. 1400 yıl önce peygamberimizin bize bırakmış olduğu Kuran ve Sünnete hakkıyla sahip çıksa idik bugün İslam dini altın devrini yaşıyor olacak ve Kudüs gibi kutsal mekanlar da hak ettiği yerde olacaktı. Bu nedenle Kudüs için müslümanlar olarak artık ayağa kalkma vakti gelmiştir.......

Bugün abdulkadir imzanı bekliyor!

abdulkadir akyıldız bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Cumhurbaşkanlığı : AYASOFYA AÇILSIN». abdulkadir ve imza atan diğer 141 kişiye katıl.