Kampanya Kapatıldı

Arakan Gönüllüleri

Bu kampanya 200 destekçiye ulaştı

Yaklaşık 100 yıldır başsız kalan İslam aleminde kan gövdeyi götürmekte ve zulüm tüm İslam coğrafyasına yayılmış durumda. Allah düşmanlarının en büyük cesareti ise biz müslümanların korkaklık içinde olması ve dünyalığa aldanmış durumda olmasıdır. Halbuki biz müslümanların en büyük şiarı Allah yolunda cesaret ve bu yolda dünyalığa aldanmadan  tavizsiz ilerlemek olması gerekirken! Bu gafillikten cesaret alan küffar ise bu sefer Arakanda can damarımıza basmakta! Lakin bizim dinimiz ümmet coğrafyasının en doğusunda bir müslüman kadın feryat etse ümmetin batısındaki erkeklerin buna sessiz kalmasını,  seyretmesini yasaklamaktadır. Haydi kardeşler kendimize gelelim. Müslüman gibi davranalım. Radikal örgütlere fırsat vermeyelim. Reisi Cumhurumuzun bir çağrısıyla zulme set olacağımızı, candan maldan geçeceğimizi, akın akın zalimlerin üstüne akacağımızı göstermek için ve en önemlisi mahşerde yüce Rabbimize hesap verebilmek için Arakan gönüllüsü olduğumuzu gerekli mercilere iletelim inşallah. Es-Selamu Aleyküm

Bugün Ali imzanı bekliyor!

Ali Avanlıer bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Cumhurbaşkanlığı : Arakan Gönüllüleri». Ali ve imza atan diğer 199 kişiye katıl.