2018 YILI DIŞ KAYNAKTAN SUBAY ALIMLARINDA 2017 YILININ YEDEK LİSTESİNE KONTENJAN VERİLSİN

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

Son dönemde medyada çıkan bazı haberlerde Milli Savunma Bakanlığı tarafından 2018 yılı içerisinde Kara, Deniz ve Hava kuvvetlerinde görevlendirilmek üzere 3500'den fazla Subay alımı gerçekleştirilecek olduğu belirtilmektedir. Yine 2017 yılı içerisinde Milli Savunma Bakanlığı tarafından Kara, Deniz ve Hava kuvvetlerinde görevlendirilmek üzere Dış Kaynaktan Muvazzaf Subay alımı için Üniversite mezunları arasından gerekli şartları taşıyan adaylar sınava çağırılmış yazılı sınav olarak kabul edilen KPSS'den yeterli puanı bulunan, Spor sınavından başarılı olan, Sözlü Sınavında başarılı olan, T.S.K. Sağlık Yönetmeliği kapsamında Muvazzaf Subay olur sağlık raporu alan ve Güvenlik Soruşturması kapsamında herhangi bir sorunu bulunmayan adaylar Asıl ve Yedek olarak planlanmış, sonuçlar 29 Aralık 2017 tarihinde açıklanmıştır. Türk Milletinin ve Türkiye Cumhuriyeti devletinin ateş çemberinden geçtiği bu dönemde vatanımız için görev almaya hazır ve istekli ayrıca tüm sınav aşamalarında başarılı olmuş ancak yedek listede bulunan Muvazzaf Subay Adayları olarak 2018 yılı kapsamında yapılacak olan alımların bizlerin içerisinden yapılmasını istemekteyiz. Gereğini saygılarımızla arz ederiz..

Bugün M.Subay imzanı bekliyor!

M.Subay Adayı bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Cumhurbaşkanlığı: 2018 YILI DIŞ KAYNAKTAN MUVAZZAF SUBAY ALIMLARI 2017 YILININ YEDEK LİSTESİNDEN YAPILSIN». M.Subay ve imza atan diğer 595 kişiye katıl.