Kampanya Kapatıldı

674 NOLU (KHK) İLE ATANMASI HAKSIZ YERE İPTAL EDİLEN JANDARMA UZMAN ERBAŞLAR.

Bu kampanya 39 destekçi ulaştı

SAYIN:DEĞERLİ DEVLET BÜYÜKLERİM ;01/04/2016 TARİHİNDE JANDARMA GENEL K.LIĞI. TARAFINDAN İCRA EDİLEN SÖZLEŞMELİ UZMAN ERBAŞ ALIM FAALİYETLERİNDE GEREKLİ BAŞVURU ŞARTLARINI TAŞIDIĞIMIZDAN DOLAYI BAŞVURUMUZU YAPTIK VE BUNA MÜTAAKİP İLERLEYEN ZAMANLARDA YAZILI SINAV,ÖN SAĞLIK,SPOR TESTİ VE SÖZLÜ MÜLAKATLARA KATILMAYA HAK KAZANDIK KATILDIK VE BAŞARILI BİR ŞEKİLDE GEÇEREK SAĞLIK RAPORU ALMAK ÜZERE BEYTEPE ASKERİ HASTANESİNE JANDARMA PERSONEL TEMİN MERKEZİ TARAFINDAN SEVK EDİLEREK SAĞLIK RAPORUNU ALMA İŞLEMLERİMİZİ BAŞLATTIK. ÇOK ŞÜKÜR HASTANEDEN DE BAŞARILI BİR ŞEKİLDE GEÇTİK VE SON AŞAMA OLARAK GÜVENLİK SORUŞTURMAMIZ BAŞLADI VE ONU DA BAŞARILI BİR ŞEKİLDE GEÇTİK EĞİTİM BİRLİKLERİNE ATAMALARIMIZI HEYECAN VE GURUR İLE BEKLERKEN HAİN DARBE SÜRECİ GİRİŞİMİ GERÇEKLEŞTİ VE BİZLERİ DERİNDEN ETKİLEDİ YİNEDE UMUDUMUZU YİTİRMEDİK FAKAT; 01/09/2016 TARİHİNDE (674)'NOLU KHK İLE www.jandarma.tsk.tr web adresi ÜZERİNDEN JANDARMA GEN.K.LIĞI. YAPMIŞ OLDUĞU DUYURU İLE ATAMALARIMIZI İPTAL EDEREK BİZLERİ BÜYÜK BİR HAYAL KIRIKLIĞI ,HÜZNE VE HAKSIZLIĞA UĞRATMIŞTIR. BİZİMLE BERABER AYNI SINAV VE MÜLAKATLARDAN GEÇEN BİR ÇOK EMSALLERİMİZİN ATAMALARI YAPILIRKEN BİZLERİN ATAMALARI HAKSIZ YERE İPTAL EDİLDİ. BİZLER YİNE UMUDUMUZU YİTİRMEDİK VE SİZİN SÖYLEMİŞ OLDUĞUNUZ;KURUNUN YANINDA YAŞI YAKMAYACAĞIZ. HAKLIYI HAKSIZDAN AYIRACAĞIZ. SÖZÜNÜZ AKLIMIZA GELDİ. BU HAKSIZLIĞA KARŞI DEVLETİMİZİN BÜYÜKLERİ OLARAK GEREKEN TALİMATI VERECEĞİNİZDEN SON DERECE EMİNİZ. AYRICA TEKRAR BAŞVURU YAPMAMIZI SÖYLEYEN JANDARMA GEN. K.LIĞI. PERSONEL TEMİN MERKEZİ. BAŞVURU ŞARTLARINDA ASKERLİK HİZMET YILINI ÜÇ (3) YILDAN FAZLA SÜRE GEÇMEMİŞ OLACAK VE YİRMİALTI (26) YAŞINDAN GÜN ALMAMIŞ OLACAK DİYOR. BİZLER İLK BAŞVURUDA GEREKLİ SINAVLARI VE AŞAMALARI  KAZANDIK VE BU ŞARTLARA HAİZ DURUMDAYDIK. FAKAT ŞUAN NE YAŞ OLARAK NEDE ASKERLİK HİZMET YILI OLARAK HAİZ DEĞİLİZ. SAYIN:DEVLET BÜYÜKLERİM; ATAMA BEKLEYEN JANDARMA UZMAN ERBAŞLAR TEKRAR GÜVENLİK SORUŞTURMASINDAN GEÇİRİLSİN SUÇU VEYA BAĞLANTISI OLANLAR VARSA HER TÜRLÜ CEZAİ İŞLEM UYGULANSIN AMA KURUNUN YANINDA YAŞ YANMASIN. DEVLET BÜYÜKLERİMİZ OLARAK BU KONU İLE ALAKALI LÜTFEN BİZLERE YARDIM EDİN ŞUAN ÇOK ZOR BİR DURUMDAYIZ. ANLIMIZIN TERİ İLE KAZANDIĞIMIZ HAKKIN GERİ İADE EDİLMESİNİ TALEP EDİYORUZ.BİR KİŞİYİ BİLE MAĞDUR ETMEYECEĞİNİZE SÖZ VERMİŞTİNİZ. SİZLERE DEVLET BÜYÜKLERİMİZ OLARAK İNANIYOR VE GÜVENİYORUZ LÜTFEN SAYIN:DEVLET BÜYÜKLERİMİZ. JANDARMA GEN.K.LIĞI PERSONEL TEMİN MERKEZİ TARAFINDAN YAPILACAK OLAN UZMAN ERBAŞLARIN EĞİTİM BİRLİKLERİNE ATANMA İŞLEMLERİNDE BİZLERDE DAHİL OLMAK İSTİYORUZ VE BU BİZLERİN KAZANMIŞ OLDUĞU BİR HAKTIR. EĞİTİMLERE VE AKABİNDE GÖREVLERE DAİMA HAZIRIZ.ATAMALARIMIZ YAPILACAK DİYE BİR ÇOĞUMUZ (KPSS) BAŞVURUSU YAPMADIK.KİMİLERİMİZ NİŞAN,DÜĞÜN VE EVLİLİK YAPARAK ADETA BORÇ İÇİNE SAPLANDIK.SAYIN:DEVLET BÜYÜKLERİM ATAMALARIMIZIN YAPILMASI İÇİN JANDARMA GENEL KOMUTANLIĞI PERSONEL TEMİN MERKEZİNDEN ALDIĞIMIZ BİLGİLERE GÖRE TEKRARDAN BİR (KHK) KANUN HÜKMÜNDE KARARNAME ÇIKARSA ATAMALARIMIZIN YAPILACAĞI SÖYLENDİ.JANDARMA UZMAN ERBAŞ ADAYLARININ ATANMALARININ YAPILMASI REFERANDUMA'DA BÜYÜK BİR KATKI SAĞLAYACAĞINA SON DERECE EMİNİZ.BU KONU İLE ALAKALI GEREĞİNİ ARZ EDERİM.

Bugün mustafa imzanı bekliyor!

mustafa altın bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «CUMHURBAŞKANI SAYIN RECEP TAYYİP ERDOĞAN: 674 NOLU (KHK) KANUN HÜKMÜNDE KARARNAMEYLE ATAMASI HAKSIZ YERE İPTAL EDİLEN JANDARMA UZMN». mustafa ve imza atan diğer 38 kişiye katıl.