SABAH OLMADAN AÇ KARINA DERSE BAŞLANMASIN..

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

GELECEĞİMİZİN TEMİNATI OLAN  YAKLAŞIK 18 MİLYON ÖĞRENCİ DAHA SABAH OLMADAN OKULA GİDİYOR. SERVİSLE GİDENLER İSE SABAH NAMAZINDAN 1-1,5 SAAT ÖNCE OKULA GİDİYOR. BU ÖĞRENCİLERİN %80'İ KAHVALTI YAPMADAN OKULA GİDİYOR. BEDENEN, RUHEN VE SOSYAL YÖNDEN YIPRANAN  ÇOCUKLARIMIZ OKULA İSTEKLİ OLARAK GİTMEK İSTEMİYORLAR. GELECEKTE DE SEBEBİ BELLİ YA DA BELLİ OLMAYAN ÇOK CİDDİ HASTALIKLARA YAKALANABİLECEĞİNİ ŞİMDİDEN KESTİRMEK MÜMKÜNDÜR.

VAKİT ÇOK GEÇ OLMADAN TEDBİR ALMAK ZORUNDAYIZ. SAAT 09:00 'DA DERSE BAŞLAYARAK 12:30' A KADAR MİĞFER (ANA) DERSLER İŞLENSE, ÖĞLE YEMEĞİ İÇİN ARA VERİLDİKTEN SONRA 13:30 İLE 16:30 SAATLERİ ARASINDA GÖRSEL SANATLAR, MÜZİK, BEDEN EĞİTİMİ VE SOSYAL ETKİNLİKLER YAPTIRILSA ÇOCUKLAR OKULA KAHVALTI YAPARAK, ZİNDE VE İSTEKLİ GİTMEK İSTEYECEKLER VE EĞİTİMLERİNİN  DAHA VERİMLİ  VE  KALİTELİ OLACAĞINA İNANIYORUM.

Bugün Sami imzanı bekliyor!

Sami Çakan bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «CUMHURBAŞKANI: SABAH OLMADAN AÇ KARINA DERSE BAŞLANMASIN..». Sami ve imza atan diğer 43 kişiye katıl.