KAHPECE ŞEHİT EDİLEN İHSAN ÖZTOKLU (BLD.BAŞKANI)NIN KATİLLERİNE AĞIRLAŞTIRILMIŞ CEZA

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK'ÜN önderliğinde kurtarılmış bu aziz vatanın kurtarıcıları ve bekçileri olan başta Türk silahlı kuvvetleri ve emniyet mensupları şehitlerimizin kanında parmağı olan vatan hainleri ve çocuk istismarına teşebbüs eden şerefsizlerin en ağır şekilde yargılanıp cezalandırılmaları(idam)kanun haline gelmelidir.

Hiçbir sebep,cinsiyet fark etmeksizin bir insanın canına kast etmesi için yeterli değildir. Halkın oylamayla ve takdiriyle seçtiği vatansever inşaat mühendisi belediye başkanı İhsan ÖZTOKLU'yu hazımsızlıkla,öfkeyle,hırsla geriye kalan ailesini,sevenlerini düşünmeden haince öldürdüler.

Gençler olarak umudumuz,geleceğimiz elimizden alındı. Gelişim göstermesi gerekirken,gerileyen Doğanhisar'ı göreve başlamadan adım adım güzelleştiren,değerli projeleri ile 10 yıl ileriye götürecek olan,garibanın,yoksulun,sokak hayvanlarının çaresizliğine duyarlı olan,vatansever kimliği ile ön planda olan bir adamdı.

Katiller,cinayete sebep olmakla kalmamış,halka tehditler savurmuştur.Ağır ceza(İdam)gelmediği takdirde,birçok masum insanın hayatı tehlikededir.

İÇİŞLERİ BAKANLIĞININ DAVAYLA BİZZAT İLGİLENMESİNİ İSTİYORUZ.

UNUTULMASIN ÖZGECAN,EMİNE BULUT,FIRAT YILMAZ ÇAKIROĞLU,İHSAN ÖZTOKLU,EYLÜL...NİCE MASUM İYİ İNSANLAR...

LÜTFEN DAVAMIZA DESTEK OLUN,CAN YANMASIN.İNSAN HAYATI UCUZLAŞTIRILMASIN.