Emekli polisler 3600 ek göstergeden faydalanmalidir.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

Emekli ve çalişan polis memurlari haklarini istiyor ancak devlete ve millete karşı görevlerini ücret için yaptiklari görüntüsü bile onlari çok üzdüğü için seslerini duyurmakta imtina ediyorlar.Bu yüzden şanla şerefle bu onurlu mesleğe ömrünü adamiş büyüklerime destek olmak için bir polis kızı olarak bu kampanya da desteklerinizi bekliyorum.Zira tek sorunları maaşları da değil .Askeriyenin sosyal tesislerinden torun torba gelin vs kişiler yararlanirken polislerimizin kendileri ve eşleri için sunulmuş hiçbir ayricaliklari veya olanaklari da yoktur.Hiç olmazsa emekliliklerinde onlarca yil uğruna hizmet ettikleri vatanlarinda huzur ile yaşamalari en büyük temennim ve temennileridir.Son yillarda çalişan veya emekli polis intiharlarinin artışı hiç dikkatinizi çekti mi ?

Ben onlar adına konuşurken uğruna ömür verdikleri onur ve gururlarinı zedelememek adına pek çok detaya değinmiyorum bile.Ancak onlar sessiz sedasiz facebook da ya da bulunduklari illerde faaliyete geçirmeye çalıştiklari dernekler ile kendilerine yakışir bir naiflik ile hak aramaya çalışıyorlar.Sn. Cumhurbaşkanimizin her seçim dönemi söz verdiği ancak sonra unuttuğu iyileştirmeler için sen de destek ol.Şimdiden çok teşekkürler güzel ülkemin güzel insanlari.

Herkes iyi olsun ki bizler ve çocuklarimızda iyi olsunlar.Çocukları gençleri , yaşlilari ile herkese huzur bereket ,sağlik dilyorum.

Özlem Özata

Bugün özlem imzanı bekliyor!

özlem özata bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Cumhurbaşkani,İçişleri Bakanliği: Emekli polisler 3600 ek göstergeden faydalanmalidir.». özlem ve imza atan diğer 189 kişiye katıl.