GAZİLERE EŞİT HAK (675-684 KHK DEKİ AYRIMA SON)

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

T.C. Devletinin bölünmez bütünlüğü için bir gece değil,gece gündüz aylarca her türlü şartta ve risk içinde görev yaparak terörün önlenmesi görevlerinin yanında,terörle doğrudan mücadele içinde yapılmak zorunda olan faaliyetleri esnasındaki her türlü yaralanan askerlerin kimisi içinde mermi,şarapnel parçaları taşırken malul olamadıkları gibi GAZİ de sayılmamaktadır. 15 TEMMUZ gecesi terörün bastırılması amaçlı sokağa çıkarak hafif yaralanan vatandaşlarımız 675 sayılı KHK ile GAZİ sayılırken, bir eksiğin düzeltilmesi adına daha önce mağdur olan askerler için çıkarılan 684 sayılı KHK uygulama da büyük eşitsizliğe neden olmuştur. Çok daha ağır şekilde yaralanan,mağdur olanların hiç biri GAZİ sayılmayarak Eşitsizlik yaratılmıştır.   Bu eşitsizlik yine terörle mücadeleye mağdur olan güvenlik görevlilerine de aynı şartlarda GAZİ'lik hakkı verilerek giderilebilir.

Bugün Taner Haydar imzanı bekliyor!

Taner Haydar KOÇAK bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «CUMHURBAŞKANI: GAZİLERE EŞİT HAK (675-684 KHK DEKİ AYRIMA SON)». Taner Haydar ve imza atan diğer 183 kişiye katıl.