DİSLEKSİ ÇOCUK KÖYÜ KURMAK İSTİYORUZ

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

•  DİSLEKSİ (ÖĞRENME GÜÇLÜĞÜ) farklı şekillerde öğrenme her birinin çok yetenekli oldukları alanlar olduğunu unutmayalım dünyadaki bir kaç ismi hatırlayacağınız üzere Wright Kardeşler motorlu uçağı keşfeden,Louis Pasteur  kuduz aşısını bulan,,rPablo Picasso,ALBERT EINSTEIN,THOMAS EDISON gibi  sanat ve bilimdeki yaptıkları dünyaca bilinmekle birlikte .
  • Bizim projemiz: DİSLEKSİ  MORAL,MOTİVASYON YETENEK KÖYÜ kurmak .
  • yukarıda  anlattığımız sorunları  yaşayan  anne babaların yaşadıkları tecrübeleride birbirleriyle paylaşabilecekleri  ve çözüme katkı sağlayacakları ortamı oluşturmak istiyoruz.

MUTLU ÇOCUK ,MUTLU AİLE , MUTLU TOPLUM, MUTLU ÜLKE

Bugün DÜNYA ÇOCUK DOSTU KENTLER İNİSİYATİFİ DERNEĞİ imzanı bekliyor!

DÜNYA ÇOCUK DOSTU KENTLER İNİSİYATİFİ DERNEĞİ bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «CUMHURBAŞKANI: DİSLEKSİ ÇOCUK KÖYÜ KURMAK İSTİYORUZ». DÜNYA ÇOCUK DOSTU KENTLER İNİSİYATİFİ DERNEĞİ ve imza atan diğer 139 kişiye katıl.