DEVLET KREDİ/BURSLARI OKUL UZAMASI DURUMUNDA 1 SENE DAHA DEVAM ETSİN

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

Malum hepimiz öğrenciyiz. Okuduğumuz okulların , bölümlerin , hocaların zorluğu ile alttan aldığımız dersler oluyor. Bazı okullar Bütünleme sınavlarını kaldırdı. Kaldırmayanlar yaz okullarını kaldırdı. Hepsini geçtim özelde okuyup bütünlemesi olmayan Yaz Okulu fiyatlarını uçuk biçimde gösterip eğitim veren ticarethaneler var. Yaz okulu şartları ise kendi okulunda açılan dersi başka okullardan alamıyorsun. Bu da istedikleri fiyattan seni yaz okuluna bırakmalarına sebep olabiliyor. Benim ricam kampanyamı onaylayın hazır seçimlerde yaklaşırken devletten aldığımız kredi ve bursların okul uzaması durumunda 1 sene daha uzatılabilmesi. Hepimizin ailesi çok zengin insanlar değiller hem yurt hem okul hemde harçlık parasını tek seferde gönderemeyecek durumda olan insanlar var . Aynı anda 2-3 çocuğu üniversitede olan var. Evet sayın Cumhurbaşkanım 3 çocuk isteğinizi yerine getiriyoruz lakin bunlar okurken bize destek olmak da sizden geçiyor. Okulların bölümlerin zorluğu oldukça bu çocuklara 1 yıl daha şans verilmeli. Okul uzaması durumunda yurt burs kredi haklarını en az 1 sene daha uzatılmasını istiyorum . Kampanyama destek veren herkese çok teşekkür ederim saygılarımla..

Gereğinin Yapılmasını Arz Ederim.

Bugün Mehmet imzanı bekliyor!

Mehmet Çuhadar bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «CUMHURBAŞKANI: DEVLET KREDİ/BURSLARI OKUL UZAMASI DURUMUNDA 1 SENE DAHA DEVAM ETSİN». Mehmet ve imza atan diğer 102 kişiye katıl.