Kampanya Kapatıldı

ADALET İSTİYORUM

Bu kampanya 21 destekçi ulaştı

Sayın büyüklerim neden ilği alaka yok

bu vatandaş darbelerde canıyla malıyla yanınızda iken siz niye bize yapıian bu adli darbede yanımızda değilsiniz?  2007 yılında İstanbul'da polis memuru olarak görevli iken tarfıma atılı bir iftira sonucu hakkımda yapılan Adli soruşturmada '' Hükmün Açıklanmasının Ertelenmesi'' şeklinde olup ( bu hüküm 2013 yılında düşmüştür), İdari soruştuma sonucu Yüksek disiplin kurulu kararıylada ''Meslekten Çıkarma'' ( kararda imzası olan Hukuk Müşaviri 1.Sınıf Emniyet Mdr. OSMAN KARAKUŞ FETÖ EMNİYET HUKUK İMAMI (firari), yerine atanan 1.Sınıf Emniyet Mdr. Hakan ÖZDÖL FETÖDEN POLİS TASVİYELERİNDEN SORUMLU İMAM (tutuklu), 1.Sınıf Emniyet Mdr. MEHMET TOKGÖZ FETÖNÜN EMNİYET YARGI İMAMI (tutuklu) bu şahıslar ihracımı onaylamışlardır.

Tüm adli ve idari soruşturmamda polis merkezinden danıştay safhasına kadar FETÖYLE alakalı İSİMLER dosyamda mevcuttur. Şahısların fetö mensubu olmaları ve bunlarla irtibatı olan iftirada bulunan avukat HANDE KUMAŞ vede babası emkli Emniyet Müdürü NACİ KUMAŞ ' ın da bu terör örgütü yapılanmasının bir üyesi olma ihtimali yüksek ki bu şahıslar üzerinde etkilerinin olduğu ve dava dosyamda ki hükümlere etki ettikleri , böyle bir suçu işlememe ragmen aleyhte kararlarla beni mağdur etmişlerdir. Bu insaların birbirleriyle olan ilşikileri FETÖ bağlantıları tespit edilmeli DARBEYE ugratılan Adaletin tecellisi için bu şahısların cezalandırılmalırını Gaziantep valilik 64182 sayılı yazışma ile İÇİŞLERİ BAKANLIĞINA , yine aynı valilik 72296 sayılı yazışma ilede BAŞBAKANLIK İLETİŞİM MERKEZİNE ,Bir nüshada dosyaya eklenmek üzere Danıştaya gönderilmek üzere elden vererek suç duyurusunda bulundum. Fakat bu suç duyurusunda muhatap bulamadım

Siz büyüklerimden istirhamım dosyamın tarafsız olarak adil şekilde incelenip bir an önce neticelendirilmesi vede Maddi ve Manevi yanlız bırakılan şahsım ve ailemin bu magduriyetimizin giderilmesinde hukuki noktada yardımcı olunması, bir an önce Kutsal polislik mesleğime iademi ve ben ve ailemi bu şekilde mağdur edenlerinde hukuk önünde cezalandırılmalarini arz ederim.

ABDULLAH YALÇIN

DOSYA DURUMU: Tetkik Hakimine Gönderilmek Üzere Sıra Beklemektedir.

DANIŞTAY 5.DAİRESİ

2016/ 17739 ESAS NUMARASI

ANKARA

Bugün Abdullah imzanı bekliyor!

Abdullah Yalçın bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «CUMHURBAŞKANI, BAŞBAKAN, ADALET BAKANLIĞI, İÇİŞLERİ BAKANLIĞI , AKP İL VE İLCE BAŞKANLIKGI DANIŞTA: ADALET İSTİYORUM». Abdullah ve imza atan diğer 20 kişiye katıl.