A.V.M'LER.BAYRAMLARIMIZIN İLK GÜNÜNÜ GERİ İSTİYORUZ

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

İşverenim.A.V.M'lerde mağazalarım var.Özellikle kurban ve ramazan bayramlarının ilk günü ile 1 Mayıs'da yanımda çalışan arkadaşlara A.V.M açık,mecburen açmak zorundayız dediğimde karşılaştığım manzaradan hiç hoşlanmıyorum.Hatta vicdan azabı duyuyorum.Kamu ve özel şirketlerin çoğu izin yaparken alışveriş merkezlerinin açık olmasının etik olmadığını düşünüyorum.Anne,baba,akraba  ve arkadaş ziyareti yapması gerekenlerin, yasa boşluğunu kullanan işletmeler yüzünden çalışmalarına karşı imza kampanyası başlatıyorum.Müslüman bir ülkede, ibadetlerine bağlı olduğunu düşündüğüm hükümetimizin konuya duyarlı olacağını düşünerek, RAMAZAN BAYRAMININ İLK GÜNÜ,KURBAN BAYRAMININ İLK 2 GÜNÜ VE 1 MAYIS GÜNÜ İŞYERLERİNİN KANUNİ OLARAK KAPALI OLMASI KONUSUNDA YASAL DÜZENLEME İSTİYORUZ.

Bugün FATİH imzanı bekliyor!

FATİH SAĞLAM bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «CUMHURBAŞKANI: A.V.M'ler,bayramlarımızın ilk gününü geri istiyoruz». FATİH ve imza atan diğer 31 kişiye katıl.