2017/2 lojistik uzman erbaş kontenjana giremeyenler...

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

Bizler 2017/2 İlköğretim mezunu Lojistik branşlı sözleşmeli uzman erbaş alımı kapsamında girilen sınavda mülakatlarda fiziki,yazili, meslek branşı ve sözlü olmak üzere bütün sinavlarda tam not değerlendirmesinde kazanmis olmamıza rağmen bizlere kazandınız diyerek yüzlerce kişiyi internet sayfasındaki duyuru dan gelismeleri takip etmemizi isteyip büyük hayaller ve umut vererek herkesi memleketlerine geri yolladılar ne yazik ki girmiş olduğumuz sınav üzerinden 1 ay gecdi ve yüzlerce hatta binlerce kişi her gün büyük umutlarla internet sayfasından takip içine girdi bunun sonucunda yaklaşık 600 700 kişilik WhatsApp grubu haberleşmesi esnasında bir kişinin bile kontenjana giremedigini gördük manevi olarak psikolojimizin alt üst olmasının yanı sıra devletimize karşı yüzlerce kişi olarak hayal kırıklığına uğramış durumundayız gereğinin yapılmasını arz ederim.

Bugün yusuf imzanı bekliyor!

yusuf kayademir bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «cumhurbaşkani: 2017/2 lojistik uzman erbaş kontenjana giremeyenler...». yusuf ve imza atan diğer 568 kişiye katıl.