İran'lılar Türkiye'ye Alınmasın.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

İran'dan gelip 2 sene Türkiye'yi kullanıp bir çok ahlakî ve yaşamsal tahribat yapan, çoğu hristiyan ve ateist ve sapık olan ve İran'ın başa çıkamadığı ve ülkesinden kovmak ve atmak isteyipte Türkiye'de iki sene içerisinde vukuat çıkartmayanları Avrupa  veya Amerika'ya alınan bu İran'lıları biz de artık ülkemize ALMAYALIM.! İSTEMİYORUZ..!

Giyim, kuşam ve davranışları ile kültürümüzü dejenere etmek isteyen ve gençliğimize ve insanlarımıza kötü örnek teşkil eden ve pek çok sapıklığa karışan bu İran'lıları Bu mübarek ülkeye artık kabul edilmesin.!

Özellikle Denizli ve Ege bölgesinde bulunan ve parklarda ve aparatlarda eş cinsel ve sapıkça işler çeviren ve Avrupa’nın ülkemizi ve kültür ve inancımızı dışarıdan bu ülkeye İran'lıları sokarak bozmaya çalışmasına FIRSAT VE İZİN VERMEYELİM!

Tahrip,  yıkmak ve bozmak çok kolay ama Tamir ve düzeltmek çooook ZOR.

BU VATANI SEVENLER İran ajan ve Tahripçilerine artık DUR  DİYELİM..!!!!!

ÜLKEMİZE GİRMESİN DİYELİM..!!!!!

Bugün Mustafa imzanı bekliyor!

Mustafa Deniz bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Cumhurbaşkanım ve Başbakanım : İran'lılar Türkiye'ye Alınmasın.». Mustafa ve imza atan diğer 48 kişiye katıl.