İklim değişikliği için önemli adımlar atılsın

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.
500 imzaya ulaşıldığında, bu kampanyanın öne çıkarılan kampanyalarda yer alma ihtimali artar.
CUMHURBAŞKANIMIZ ve tarafına Emre Can Vurdu bu kampanyayı başlattı

Herkesin artık aşina olduğu bir sorun iklim değişikliği. Ne kadar dünyanın süpergücü olan ABD devlet başkanı bile bunu inkar etse de bu günümüzün bir gerçeği. Bu sorun sadece ülkemizi değil tüm dünyayı etkileyen bir sorun. Bilim adamları tüm buzulların erimesi halinde deniz seviyesinin 7 metre kadar yükseleceğini söylüyor. Maddi olarak birçok hasar almanın yanında, kültürel değerlerimizden de olacağız. Deniz kenarında olan Dolmabahçe Sarayı birkaç sene sonra sular altında kalabilir. Çocukluğunuzun geçtiği mahalle, ı tüm anılar bir anda su altında kalabilir. Sadece bu değil, daha bir sürü negatif yanı var bu meretin. Kuraklaşma, ekosistemlerin çökmesi hatta biz insanların yaşamının tehlikeye girmesi... Biz bu konuda şimdiden önlem almazsak sonucu büyük bir yıkım olabilir. Her geçen saniye bizim aleyhimize. Sayın Cumhurbaşkanımız ve Çevre ve Şehircilik Bakanımızdan isteğim bu konuda önlem almalarıdır. Ufak önlemlerden başlayıp büyük çaplı değişimlere geçilebilir. Tabii burada Enerji Bakanlığımız da çok önemli bir rol oynamakta. Bir an önce hem daha temiz, ucuz ve etkili enerji türleri olan yenilenebilir enerji türlerine geçilmeli, daha çok yatırım yapılmalı.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.