Yıldız gibi gençlerin ışığı söndürülmesin!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Gencecik, daha hayatlarının en başında, yaşam mücadelesi veren masum çocuklarımızın bu denli saçma sebepler yüzünden ışıklarının sönmesini istemiyorum ve istemiyoruz.

Arkadaşım, 07.11.2018 tarihinde 15.40'ta sokak ortasında 3 el pompalı tüfekle vurularak öldürüldü.Haberi olmadan, arkadaşlarıyla güle oynaya okuldan çıkmış eve doğru giderken öldürüldü. Mert'e bunu yapan kişi 15 yaşında bir çocuk.Bu çocuk elinde silahla sokakta bu kadar rahat nasıl yürüyebiliyor? Onu geçtim bu çocuğun eline,15 yaşında ki birinin eline bu silahı kim verdi?

Mert'in daha gerçekleştirmek istediği hayalleri ve uğruna savaştığı bir geleceği vardı ve tabii bunu bir hiç uğruna mahveden, 'Amacım sadece yaralamaktı' diyen M.K. .Bir insan birinin sadece canını yakmak istese 3 el ateş eder mi Allah aşkına?

Mert 'in daha önce forma giydiği Kocasinan Sporlu arkadaşları tribünlere gelerek aileye baş sağlığı diledi. Oğullarının arkadaşlarına sarılan Mert'in değerli anne ve babası, uzun süre gözyaşı döktü.Hiç kimsenin bir anne ve babaya bunu yaşatmaya hakkı yoktur ve olmamalıdır.

Ben, Mert Emre Karagöz, değerli ailesi ve takım arkadaşları başta olmak üzere tüm sevdikleri bu soruların cevabını arıyor.Eğer siz ve sizin gibi duyarlı vatandaşlarımız olurda bize yardım etmek isterlerse sesimizi duyurmak için bu kampanyanın imzalanmasına ihtiyacımız olduğunu bilsinler. Lütfen duyarlı olun ve bize yardım edin!