0 kişi imzaladı. Hedefimiz 500.

Son yıllarda ülkemizde temelini oluşturan ''aile'' çatısının, temelinden sallanarak yıkıldığını görmekteyiz.

Boşanma ve boşanmaya teşvik paketleri Yargıtay tarafından yayımlanıyor.

Boşanma süreçlerinde ülkemiz kanunları taraflı olarak sadece kadınlardan yana çalışmakta , boşanma olaylarında ilk mağdur çocuklar ikinci mağdur ise aslında bilinen algının dışında kadın değil ERKEKLERDİR.

Son dönemde Mağdur Hakları Daire Başkanlığı bir kanun tasarısı hazırlamakta olduğunu bilmekteyiz. Tasarı içerisinde akla hayale yakın olmayan haklar kadınlara ayrıca verilmektedir.

KADIN DÜŞMANI DEĞİLİZ , EŞİTLİK İLKESİNDEN YARARLANMAK İSTEYEN ERKEKLER-BABALARIZ.

Mağdur Hakları Daire Başkanlığınca hazırlanan kanun tasarısında çok önemli detaylar bulunmakta.

Şu an sokakta bulunun her erkek, POTANSİYEL TACİZCİ VE TECAVÜZCÜ olarak nitelik kazanmak üzere. Bu sizin kahraman babalarınız, çok sevdiğiniz dedeleriniz dayılarınız, amcalarınız da olabilir.

Velayet Hakkı ki boşanma aşamasında erkeklere kolay kolay tanınmayan ve koşulsuz şartsız kadına verilen bir hak.

Çocuk icrası KALDIRILIYOR....!!!  Diyerek ölümü bekleyen hastaya, ölmeyeceksin daha biz seni süründüreceğiz demenin başka bir yolu.

SAHİ bu ülkede eşya bile haciz edilemezken SİZ HİÇ ÇOCUĞUNUZU HACİZ ETTİNİZ Mİ ?

BU KONU HAKKINDA HİÇ FİKRİNİZ VAR MI ?

Mağdur Hakları Daire Başkanlığı bu konu üzerine (sözde) bir çalışma başlattı.  Ama, bu çalışmada annelerin elinde olan velayet hakkını daha geniş bir perspektifte genişletti. Onlara şehit ailesi gibi memur olma hakkı vermek üzere. (KPSS kalktı denilebilir buna.) Üstüne de psikolojik yıpranma parası. Tazminat hakkı. Ve bu hakları elde etmesi içinde hiç bir şey yapmasına gerek yok. Sadece karakola gidip bir şikayet etmesi, yeterli. Delile ihtiyacı yok. Beyan etmesi yeterli. Duruşma salonlarına dahi gitmesine gerek yok. Ve aynı zamanda 8 ila 12 yıl hapis cezası ile yargılanacağız.  Bu kadar özgürlük toplumda para uğruna ne tür suçlara ve mağduriyetlere sebep olacak akla ziyan. Hayali mümkün değil.

Mağdur Hakları Dairesi Başkanlığı devlet içerisinde KADEM denen kadın örgütünün resmi makam bulmuş halidir. Kol kola , omuzu omuza haksız haklar edinerek toplumda erkek şiddetini körükleme bundan nemalanma ve rant çıkarma peşindedir. İlgili daire nedense erkek dernekleri ile sadece yazılı ve 10'ar dakikalık sohbetlerle görüşürken, kadın dernekleri ile bu yasa tasarı hakkında dirsek temasında şehir şehir geziyor.

Devlet değil midir ? Anayasal hukuk düzeninde eşitlik ilkesini koyan ?

- Şimdi neden uymaz bu  ilkeye.

Ne tesadüftür ki; Yargıtay 2 nci Dairesinin çıkartmış olduğu bir emsal karar sonrasında bu kanun taslağı bizlerin önüne gelmiştir.

-Sizce bu tesadüf müdür ?

Açık kapamanın başka bir yoludur.

Anayasal eşitlik hakkımızı istemek suç değil. Toplumda oluşan şiddet algısını yine yöneten bu ve benzeri derneklerdir.

KADINA şiddete değil. ŞİDDETİN HER TÜRLÜSÜNE KARŞIYIZ. KADINA ERKEĞE ÇOCUĞU HAYVANA DOĞAYA ŞİDDETE  KARŞIYIZ. BUNU İLGİLİ MAKAMLARA DEFALARCA İLETMEMİZE RAĞMEN RANDEVU DAHİ VERİLMEMEKTEDİR.

MAĞDUR HAKLARI DAİRE BAŞKANLIĞI İVEDİLİKLE BU TASARIYI '' EŞİTLİK İLKESİ'' ÇERÇEVESİNDE YENİDEN ELE ALMALI. ADİL TARAFSIZ OLMALI.

Daha detaylı bilgi için: hakanguler4@gmail.com

Whatshap:0554 6772748

Bugün hakan imzanı bekliyor!

hakan güler bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Cumhurbaşkanı: Velayet Hakkı-Mağdur Hakları Daire Başkanlığının, mağduru daha fazla mağdur etmesi hak.». hakan ve imza atan diğer 279 kişiye katıl.