Çocuk katillerini ve tecavüzcülerini cezaevinde öldürenlere af getirilsin

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Sayın cumhurbaşkanım ve kıymetli milletvekilleri, AB uyum sürecinde idam cezası çıkartmakta zorlandığınız kanaatindeyim. Bildiğiniz gibi ülkemizde çocuk cinayetleri be istismarı hat safhaya ulaşmış, kamu vicdanını derinden sarsmıştır. Hukuk toplumun huzuru ve düzeni için insanlar tarafından yapılmış birşeydir. Sizlerden Allah’ın emrettiği hukuku beklemekte beyhude olacaktır. Ancak kanunların cezalandıramadığı bu cani ruhlu insanların hakkettikleri şekilde cezaevlerinde öldürülmeleri durumunda failin diğer suçlarıyla birlikte af edilmesi kamu vicdanını bir nebze olsun rahatlatacaktır. Cezalandırmamanızı anlarız ama cezaevlerine koyup korumanızı anlamamızı beklemeyin.

Bugün kadir uğur imzanı bekliyor!

kadir uğur yılmaz bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Cumhurbaşkanı ve milletvekilleri : Çocuk katillerini ve tecavüzcülerini cezaevinde öldürenlere af getirilsin». kadir uğur ve imza atan diğer 5 kişiye katıl.