Kampanya Kapatıldı

Bu kampanya 28 destekçi ulaştı

18. Yaşında milletvekili olma maddesi geliyor ama bizim gibi maddi durumları iyi olmayan vatan için yanıp tutuşan vatanın geleceği için çalışmaya can atan devletimin bu ülkemin bizim gibi adaylar varken o meclise zenginin oğlundan başkası giremez. O yüzden bu madde sadece zenginler içindir. Bu yüzden genç adaylarımızdan bir ücrete tabi tutulmamasını rica ediyorum. Sizde sessiz kalmayın meclisin kapılarını bizim gibi maddi sıkıntılar çeken bizim çektiğimiz çileleri yaşayanlar bizim ülkemizin yönetiminde bulunsun ki geleceğimiz bizden sonraki nesillere ışık tutmalarında ön ayak olurlar çünkü en iyi onlar bilir bu çileleri sessiz kalmayın bizden biri gelsin bu meclise.

Bugün Kurtuluş imzanı bekliyor!

Kurtuluş Ayaşlı bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Cumhurbaşkanı ve başbakanımız: Geç milletvekil adaylarından ücret alınmamalı meclis kapıları biz gençlere açılmalı.». Kurtuluş ve imza atan diğer 27 kişiye katıl.