Tecavüz bitsin! Çocuklar özgür ve güvende olsun.

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 100.

Nasıl söze başlayacağımı bilemiyorum. Tek bildiğim yüreğim acıyor... insanlığımdan utanıyorum. Paramparça hissediyorum kendimi.... ben yolda yürürken küçücük bir karıncaya basmamak isterken(birçoğumuz öyleyiz eminim) nasıl olurda insan diyemeyeceğim canavarlar minicik canlara kıyar!!! Aklım, ruhum, bildiğim hiçbir şey bunu kabullenemiyor!! “Nasıl” sorusuna cevap bulabilen varsa lütfen söylesin!! Sizden tek ricam bu canavarlar için artık devletimiz ve milletimiz bir çözüm bulsun!! “İdam” onlara ödül olur gibi... daha ağır bir cezası varsa eğer lütfen o verilsin... hapishanelere atılıp beslenip, konfor sağlanmasın bu yaratıklara! Bir daha başka “Can” a yaklaşamasınlar... lütfen, Allah rızası için bir çözüm istiyoruz, devletimizden!!!!( GüneyDoğuda ebeveynler çocuklarına isimleriyle değil “Can” diye hitap ederler, onlardan bir parçadır neticede. Başka “ Can” Lar ACI ÇEKMESİN ARTIK!! )

Bugün ennur imzanı bekliyor!

ennur butun bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Cumhurbaşkanı: Tecavüz bitsin! Çocuklar özgür ve güvende olsun.». ennur ve imza atan diğer 39 kişiye katıl.