SMA HASTALARI İÇİN GEREKLİ İLAÇ TEMIN EDİLSİN

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 2.500.

Öncelikle;

SMA NEDİR?

Spinal Müsküler Atrofi (SMA), hareket sinir hücrelerinden (motor nöronlardan) kaynaklı nöro-müsküler bir hastalık. 3 evrede görülen SMA hastalığının en tehlikelisi SMA Tip 1 denilen evre. SMA Tip 1 hastalığının belirtileri çocukluk yaşlarından itibaren gözle görülebiliyor. Bu belirtiler içerisinde yutkunma ve solunum zorluğu, desteksiz oturamama gibi sorunlar görülüyor.

Ama!

SMA Hastalarının yaşama tutunmasının tek bir yolu var, evet gerekli tedaviyi sağlayan ilaçlar.Yalnız ilaçlar çok pahalı olduğundan ve devlet ilaçları karşılamadığından çogu aile bu ilaçları alamamakta ve çocuklarını ölüme teslim etmekte...Bu aci kader degisebilir.SMA hastalari icin umut olabilirsin.Bu kampanyaya destek ver ve herkese ulastirmaya calis...Umutla!

Bugün Cengiz imzanı bekliyor!

Cengiz Öner bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Cumhurbaşkanı, TC Sağlık Bakanlığı: SMA HASTALARI İÇİN GEREKLİ İLAÇ TEMIN EDİLSİN». Cengiz ve imza atan diğer 1.799 kişiye katıl.