BENDE ANNE OLMAK İSTİYORUM,MADDİ İMKANIM YOK SSK YOK, YEŞİL KART YOK BAŞKAN DAN DESTEK BEKLİYORUZ

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 1.000.

Biz asgari ücretle kira verip elektirik ,su,doğalgaz ödeyip tüpbebek tedavi sürecine gidemiyoruz maddi açıdan sıkıntılar yaşiyoruz bizde anne adayı olmayı hakediyoruz ilaçlari ayrı bir dert, tüpbebek tedavisi tahlil parası ayrı birdert,RAPOR DA yaş sınırı ayrı bir dert sesimizi BAŞKAN'A duyurmak istiyoruz yalnız olmadıgımızı bilmek istiyoruz çözüm üretmesini istiyoruz bu sorun çözülmesine yardımcı olmasını istiyoruz sskmız yok kimimizin   yeşil kartı bile yok başkandan anne adayı olmak için yardım bekliyoruz.İLAÇLARIN depoda saklanıp 2000,3000 bin TL gibi ortaya çıktığı sistemde kredi çekip anne olmak istiyen milyonlarca insanlar arasında sessimizi cumhurbaşkanı na duyurmak istiyoruz.Bir aile kira ödeyip asgari ücretle 20 ve 30 bin gibi maliyet e gelen tedavi sürecinde nasıl evladına kavusabilir lütfen annelik hakkımızı elimizdeb almayın evine yemegi zor yapan aileleri annelik duygusuna hasret birakmayin hedefimiz sesimizin cıktıgı kadar bagırmak olucak başkan sessimizi duyana kadar susmuycaz

Bugün arzu imzanı bekliyor!

arzu kaya bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Cumhurbaşkanı: Tüp bebek tedavisinde ücretler yarıya indirilsin». arzu ve imza atan diğer 852 kişiye katıl.