Cumhurbaşkanı Sn Recep Tayyip ERDOĞAN'a 10 md.lik Tarihi İnsanı ÇAĞRI

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 25.000.

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Sn Recep Tayyip ERDOĞAN'a 10 md.lik Tarihi İnsani duyarlılık çağrısı

1. Biz ASTSUBAY'lara 18 Ay önce Kayseri KOMANDO Tug'da HAYIRLI OLSUN dediğiniz Göreve Başlangıç Dereceleri sorunumuz halen çözülmedi,

2. 1980 DARBE'si itibariyle General, Amiral ve ÜSTSubaylara farklı isim altında 6 ad TAZMİNAT verilmektedir, bu adaletsizliği düzeltmek için AK Parti  2015 Seçimlerinde bize SÖZ vermiştir ayrıca AK Parti hükümet programına girmesine, tüm Genel Kurmay Bşk.ları ve MSB'ları tarafından MAKAM ve GÖREV Tazminatı SÖZ'ü verilmesine rağmen bu SÖZ halen gerçekleşmemiştir.

3. General, Amiral ve ÜSTSubay'lar Emekli olduğunda Emekli Maaşı bağlama oranı %70-85 iken ASTSUBAY, UZMAN Erbaş ile Kd. Binbaşı Emeklilerinin Emekli Maaşı bağlama oranı %40-55 arasında kalması TSK'leri AİLE Ortamına zarar vermektedir, Aidiyet duygusunu zedelemektedir, bu adaletsizliği ne zaman çözmeyi düşünüyorsunuz?

4. 2003 yılından beri MYO seviyesinde olan Astsubay sınıf okullarının Çağın gerektirdiği şekilde ve Anayasal bir hak olan LİSANS Düzeyinde EĞİTİM Hakkı verilmesi, Adi MALÜL tüm Silah Arkadaşlarımıza İnsani Şartlarda Ekonomik yaşam hakkı verilmesi, yıllar içinde tüm Kamu personeline yapılan SİCİL AFFI'nın Yüz Kızartıcı suç işlemeyen TSK'leri Mensupları için de uygulanması ve 3'lü kararname ile basit suçlardan ceza almış bu yüzden Hain FETÖ'cülerin Kalleşliği ile TSK'lerinden uzaklaştırılarak mağdur edilen RE'SEN'li Silah Arkadaşlarımızın sorunlarına insani hassasiyet bekliyoruz

5. UZMAN Erbaş Silah Arkadaşlarımızın KADRO, 3600 EK GÖSTERGE ve 6000 sayılı kanun kapsamında 45-52 YAŞ Haddi mağduriyetleri konusu toplum nezdinde büyük yaralar açmaktadır, bu durum hergün ŞEHİT ve GAZİ'ler veren TSK'nin kahraman Mensuplarının kendilerini YETİM ve ÖKSÜZ hissetmesine neden olmaktadır, UZMAN Erbaş Silah Arkadaşlarımız da Subay ve astsubaylar gibi CAN'ını VATAN'ı için FEDA etmekten çekinmeyen, nerdeyse hergün ŞEHİT ve GAZİ'ler veren TSK'nin çok değerli ve önemli bir parçasıdır, sorunlarına insani hassasiyet milli bir görevdir

6. SÖZ verilen Haklı TALEP'lerimizi bizzat şahsınıza taban olarak iletmek için sizden RANDEVU talep ediyoruz, Bugüne kadar Emrinizdekilerin Duyarsızlığı nedeniyle size Muhtarlar, Taksici ve Simitçiler kadar ulaşamadık

7. Devletimizin ŞEVKAT elinin TSK'nin CEFAKAR ve Fedakar biz Muvazzaf ve Emekli AST Rütbedeki TSK'nin tüm ağır yükünü üzerinde taşıyan ASTSUBAY, UZMAN ERBAŞ ile Kd. BİNBAŞI ve Emekli Mensuplarına da uzatılmasını bekliyoruz

8. Emrimizdeki işçiler dahil , bazı Belediyelerde çok daha düşük eğitim seviyesinde olanlardan dahi  çok düşük seviyede Emekli Maaşı almak, ayrıca YOKSULLUK sınırının çok altında Emekli Maaşı almak gönlümüzü incitmektedir.

9. TSK'lerinde GÖREV ve sorumluluk durumuna göre HAK paylaşımının adaletli olmadığını, Dağda, Taşta, Havada, Karada, Denizde, PATİKA’da, MEVZİ'de, Görevde, Nöbette, Gece eğitiminde, Tatbikatta, Operasyonda birlikte olduğumuz ÜstSUBAY Silah Arkadaşlarımız ile hakkaniyetli hak paylaşımı konusunda Devletimizin adaletine güveniyoruz talep ediyoruz .

10. Yıllarca şikayet ettiğimiz sürekli ÇALIŞMA'lar DEVAM ediyor algı, söylem ve ifadeler yerine artık SOMUT hassasiyeti 2 MİLYON ASTSUBAY, UZMAN Erbaş, Binbaşılar ila Emekli ve Aileleri olarak bekliyor Arz ve talep ediyoruz, saygılarımızla.