Murat Demir'i Bakanlık Kabinesinde görmek istiyoruz!

0 kişi imzaladı. Hedefimiz 200.

26. dönem Kastamonu Milletvekili ve 27. dönem Milletvekili Adayı Murat Demir'i yeni oluşturulacak Bakanlık Kabinesinde yer almasını istiyoruz.

Neden mi?

Kastamonu'da geçirdiği 2.5 yıllık milletvekilliği sürecinde halk ile iç içe olarak farklı bir vekil portresi çizen, bir milletvekilinin etten ve kemikten yaratıldığını (halktan biri) olduğunu bizlere gösteren, tüm zamanını seçim bölgesinde ki sorunlar ve yatırımlar için harcayan, şahsi GSM numarasını danışman kullanmadan direk (24 saat) halka açık tutan, yaptığı başarılı çalışmalarla Kastamonu geneline kentin tarihi boyunca en büyük yatırımların kazandırılması konusunda büyük katkısı olan halkın vekili Murat Demir'i yeni kurulacak Bakanlık Kabinesinde görmek istiyoruz.

Ayrıca, Kastamonu seçim bölgesinde yanlış aday ve sıralaması yüzünden AK Parti'nin bir vekil bile çıkarması zor iken Murat Demir'e olan şahsi sevgi sonrası iki vekil çıkmasında Sayın Murat Demir'in katkısı büyüktür. Türkiye Cumhuriyetinin bir vatandaşı olarak Sayın Murat Demir'in yeni kurulacak olan Kabinede Bakan olarak görev alması ülkemizin gelişimine büyük katkı sunacağından şüphemiz yoktur.

Bugün Mehmet imzanı bekliyor!

Mehmet Iha bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Cumhurbaşkanı Recep Tayyip : Murat Demir'i Bakanlık Kabinesinde görmek istiyoruz!». Mehmet ve imza atan diğer 153 kişiye katıl.