Kampanya Kapatıldı

Yetimlerin hakkını yedirmeyin lütfen

Bu kampanya 83 destekçi ulaştı

Aydın ailesi olarak 2010 yılında arsadan yıllarca etimizden dişimizden arttırdıklarımız ile İstanbul Esenyurt'tan ev aldık inşaatın bitmesi yaklaşık iki sene sürdü fakat tapumuz çıktığında müteahhit bizden habersiz tapuyu borcuna karşılık tefeciye emanet olarak (teminat olarak) verdi bu şekilde tapu bir kaç el değiştirdi en son akşam adamlar bizleri mahkemeye verip evden atmak istiyor mahkeme şuan devam ediyor fakat bir sonuç çıkmaz gözüyle bakıyor. Elimizde sözleşme var lakin sözleşme sadece babam ve müteahhit arasında yapılmış bunun nedeni ise o dönemde alınan damga vergisinin yüksek olmasından dolayı müteahhitler bundan kaçardı. 2013 yılında babamı kaybettik şuan çaresizce mücadele ediyoruz bu ev sekiz yetim ve bir dul kadının hakkı ama bu hak ellerinden alınmak üzere lütfen bu kampanyaya sende katkıda bulun ve yetimlerin hakkının yenmesine engel ol. Ancak bu konu Devlet büyüklerine ulaşırsa belki bir çözüm bulunur. Hepinizden Allah razı olsun.

Bugün Süleyman imzanı bekliyor!

Süleyman Aydın bu imza kampanyası için senin desteğini bekliyor: «Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN : Yetimlerin hakkını yedirmeyin lütfen». Süleyman ve imza atan diğer 82 kişiye katıl.